השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/01/2010 | 19:02 | מאת: חן

שלום, אני לאחר לידה והלכתי לבדוק את מצב השיניים,נאמר לי כי עליי לעבור השתלות עצם ברוב השיניים, כמו כן, לפני כ-10 שנים נשברה לי חלק מהשן הקדמית ובמשך הזמן היא זזה קדימה ובצילום נראה כי יש נסיגה משמעותית של העצם, השאלה שלי היא האם כדאי לעבור את השתלות העצם בזמן הנקה מכיוון שיכול להיווצר זיהום או לחכות לאחר ההנקה ובכלל לאחר הלידות (במידה ויש השפעה של הלידה על השיניים)?,במידה ויש לבצע את ההשתלות איזו שיטת השתלה עדיפה?

שלום חן, בזמן הריון יש יותר נטיה לפתח דלקות חניככים, לכן חשוב להקפיד להשתמש בחוט דנטלי בנוסף לצחצוח.טפול אצל שיננית חשוב לפחות פעמיים בתקופת ההריון. כשיש דלקת לא מטופלת עלולה להפגע גם העצם. השתלת עצם צריך לעשות כשצריך והוחלט שזה הפתרון הנכון, בלי קשר להנקה, כי אין ידוע על קשר. שיטת ההשתלה העדיפה היא זאת המתאימה למקרה שלך ולכך אפשר להשיב רק לאחר בדיקה מסודרת כולל צילומי רנטגן. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים