שאלה לגבי אוכל אחרי הרמות סינוסים ושתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

23/01/2010 | 10:42 | מאת: לילך

הי,עברתי ביום חמישי שתי הרמות סינוס, פתוחה וסגורה בשני הצדדים של החניכיים העליונות (26 ו16 אולי), רציתי לשאול מתי אפשר לחזור לתזונה רגילה, ולא רק שייקים קרים..עלי לציין שאין נפיחות ורק התפרים של ההרמה הפתוחה בצד ימין מציקים. תודה..

שלום לילך, מהניתוח ובמשך 24 שעות ראשונות יש להמנע ממזון קשה ושתיה חמה. לאחר מכן ניתן לחזור לתזונה רגילה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים