שיטה חדשה להשתלה דנטלית של ד"ר לארי ספוז'ניקוב

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

31/12/2009 | 14:02 | מאת: אלון

ד"ר שפירא, לאחרונה נתקלתי במודעות של ד"ר ספוז'ניקוב הנ"ל אשר מפרטות כי הנ"ל רשם פטנט על השתלת שיניים ללסת חלשה או דקה בשיטה המקצרת את כל ההליך לשבוע בלבד. א. האם שיטה זו מוכרת ע"י רופא שיניים בכלל ולך בפרט? ב. האם שיטה זו ראויה ובטוחה? בפרוס 2010 אאחל לך שנה אזרחית טובה, בציפיה לתשובתך, אלון

שלום אלון, אין אני מכיר את הרופא. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים