השתלת עצם + הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/12/2009 | 15:59 | מאת: לורין

שלום, אני בת 27 והסירו לי אמש כתר ומבנה שהתפתחה תחתיו דלקת. היום הייתי אצל מומחית לטיפולי שורש במרפאה בה אני מטופלת שציינה כי אין אפשרות לחדש את טיפול השורש וצריך לעקור ולעשות שתל. לדבריה ייתכן ויהיה צורך בהשתלת עצם והרמת סינוס ויש כירורג שמגיע למרפאה אחת לחודש ויכול לבצע את הפרוצדורה. אני מעוניינת לדעת האם כדאי לי לבצע את הטיפול מחלקת כירורגיית פה ולסת בבית החולים? ולדעת את כל הסיכונים הנוגעים בדבר משום שאצטרך לעשות זאת גם בשן השנייה .

שלום לורין, באם תקדישי מעט זמן לקריאה תמצאי תשובות לשאלותיך בשאלות גולשים קודמות בפורום. בכל אופן אשיב שאת חייבת לקבל יעוץ לפחות מרופא נוסף העוסק בהרמות סינוס בצורה שגרתית שעליו קיבלת המלצות ממטופלים אחרים. באם אין לך המלצות בקשי מהרופא רשימת מתרפאים מרוצים ושאלי אותם. עקרונית, חשיבות רבה יותר לנסיון הרופא המנתח ויכולתיו ופחות למיקום הטיפול. חשיבות גם לציוד הנגיש במרפאה בעת הניתוח, איכותו ורמתו. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים