הרמת סינוס פתוחה-זמן החלטה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

16/11/2009 | 19:26 | מאת: dafna

שלום רב, מה משך ההחלטה מהרמת סינוס פתוחה? מתי הנפיחות אמורה לרדת לגמרי ? תודה מראש.

שלום דפנה, אם את מתכוונת לזמן הריפוי של הרקמות הרכות, כלאמר לחיים, שפה, חניכיים, התשובה היא מספר ימים, יומיים עד כשבוע. ההבדל נעוץ במשך הניתוח. ככל שמשך זמן הניתוח עולה הריפוי יותר איטי. בניתוח של הרמת סינוס פתוחה האורך כעשרים דקות, זמן ההחלמה הוא בדרך כלל יומיים שלושה. ניתוח ארוך יותר משעה ההחלמה עד עשרה ימים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים