הרמת סינוס פתוחה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

09/11/2009 | 23:33 | מאת: שיר

שלום אני עומדת לעשות הרמת סינוס פתוחה מחר ואני בלחץ מאוד גדול במיוחד מהכאב. איך נעשית ההרדמה? האם הכאב נסבל? תודה מהלחוצה

שלום שיר, אין כמעט כאב בהרמת סינוס פתוחה. ההרדמה מבוצעת בעדינות והיא מעט יותר מכל טפול שיניים שיגרתי. דומה לזאת שבוצעה לך עת עקרו את השיניים הטוחנות. בסך הכל באם מבוצע על ידי רופא מיומן ההרגשה כמו בטיפול שירתי אחר בו מבוצעת הרדמה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים