שלום

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

16/10/2009 | 15:29 | מאת: שאלה

שלום 1. אני עתיד לעבור השתלות, הייתי מעוניין לקרוא על הנושא - היכן אפשר לקרא על התהליך ושלביו. 2. הבנתי שיש סוגי שתלים:חרסינה וכו' - האם יש חומר שהוא הטוב ביותר ? או כל מקרה לגופו, האם הרופא אמור להציג בפני את האפשריות ? וכנ"ל מבחינת מתכות ? 3. האם נהוג כי כל רופא עם כירורג ש"הוא מביא" או שאני יכול לבחור ? 4. האם כל רופא רשאי לבצע השתלות או רק משקם פה ? תודה

שלום לשאלה, לקרוא אתה יכול בהרבה אתרים כולל באתר שלי שכתובתו בהמשך. הקש בחיפוש השתלות או השתלות עצם והחל לגלוש. קיימים סוגי שתלים רבים. תפקיד הרופא להסביר לך ההבדלים היתרונות החסרונות והמתאים למקרה שלך לדעתו. החרסינה והמתכת שאתה כותב מתייחסים לכתר ולא לשתל. השתלים עשויים טיטניום. לגבי הרופא המבצע, אתה מחליט היכן ואצל מי לטפל. בחר רופא המשרה עליך בטחון ובקש המלצות. כל רופא לאחר שלמד והמיומן בכך רשאי לבצע השתלות.תנסה לברר לגבי הנסיון והוותק, בעיקר המלצות. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים