disc transplant

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

07/09/2009 | 15:22 | מאת: arik raz

Does disk transplant , instead of bone transplant and sinus lifting, really works? Is it really easier? thank you

היי אריק, ברשותך, לטובת שאר הקוראים אשיב בעברית. אתה מתכוון לדיסק אימפלנטס העשויים טיטניום ולא טרנספלנט שהוא שתל איבר מהחי . הדיסקים הם שתלים קצרים הנראים כמו נעץ או פטריה עם בסיס רחב ורגל ארוכה. הרגל בולטת דרך החניכיים ועליה מדביקים את הכתר. היתרון היחסי הוא בהיות הבסיס רחב ומספק יציבות ראשונית גם אם הרגל קצרה יחסית . החסרון, בעת אבדן עצם כתוצאה מנסיגת חניכיים השתלעלול לאבד יציבות יחסית מהר ולגרום לכשלון השיקום. מחובתי לציין שאין אני משתמש בשתלים אלו והתשובה היא במישור התאורטי בלבד. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים