נפיחות לאחר הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/08/2009 | 16:58 | מאת: ישראל

עברתי לפני כשבוע הרמת סינוס (לסת עליונה). בתחילה הייתה נפיחות גדולה בכל צד שמאל של הפנים עם כתמים של שטפי דם. רוב הנפיחות ירדה וגם שטפי הדם נראים מתפוגגים אבל נפיחות החניכיים באיזור הניתוח נשארה ואין שיפור. הנפיחות גורמת ללחץ על השפה העליונה ומותחת את כל האזור מעליה (באיזור האף). האם זה נורמלי? האם לחניכיים נדרש זמן החלמה ממושך יותר? תודה

שלום ישראל, הנפיחות נגרמת מבצקת שהיא אופיינית לאחר ניתוח. ככל שמשך הניתוח יותר ארוך כך מתפתחת יותר בצקת ושטפי דם. תוך עוד מספר ימים בדרך כלל נספגת וחולפת.לאיחוי החניכיים דרושים עוד כארבעה שבועות נוספים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים