כתר

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

25/08/2009 | 12:08 | מאת: כרמית

עשו לי כתר זרקוניה על שן קדמית עליונה קצת בולטת בחלק הפנימי הכתר מודבק באופן קבוע ללא טיפול שורש השאלה אם ניתן לשייף אותו באופן כזה שעדיין ירגיש חלק כמו אחרי התנור שהוא היה במעבדה? ועוד שאלה האם ניתן לפרק כתר זרקוניה שמודבק קבוע בלי טיפול שורש? תודה

שלום כרמית, ניתן לשייף כתר זירקוניה כפי הצורך וללטשו היטב בהמשך. באם מודבק קבוע קשה להסירו בלי לשבור אותו. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים