השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

16/08/2009 | 11:38 | מאת: חנה

האם הגיל מונע השתלת עצם? נסיון לשתול עצם מלאכותית נכשלה בגלל תגובה קשה וסוערת לקולגן כנראה אני בת 74, בריאה, בלי כדורים כל שהם. אני אלרגית למתכות שונות כגון ניקל, פלדיום, כסף ואפילו זהב מתחת ל14 קראט, ועוד. כאשר שאלתי את הרופא בקשר להשתלת עצם עצמית, הוא טען שלא כדאי בגלל גילי. האמנם?? מה הקשר לגיל כשאני בריאה וחזקה והעצמות שלי בסדר. למה אי אפשר לשלוף קובית של חצי סנט מהשוק או מהמקום אחר? הייתכן שהרופא מפחד או מה?

שלום חנה, אין מגבלת גיל לטיפול דנטלי. בהחלט אפשר לטפל בגילך. יש לנו מטופלים העוברים ניתוחים והשתלות עצם והתקנת שתלים המבוגרים ממך בשנים רבות. במרבית המקרים העצם המושתלת נקצרת מאזור הסנטר או מהקצה האחורי של הלסת התחתונה בלי צורך להשתמש במקורות עצם מחוץ לפה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים