הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

24/10/2020 | 16:29 | מאת: אדווה

אני מחפשת את המקסימום במינימום התערבות ויצא לי לקרוא על הרמת סינוס בשיטת זעיר פולשנית. עד כמה היא בטיחותית, יעילה וטובה? האם היא מתאימה לכל אחד ? ואם לא - למי היא מתאימה ? האם היא גם יותר זולה מבחינה כספית ?

שלום אדווה, השיטה מתאימה למקרים בהן חסר העצם הוא קטן יחסית. יותר קלה לביצוע. דרושה מיומנות כירורגית טובה יותר שכן הרופא לא רואה להיכן מוכנסת העצם. בדרך כלל זולה יותר. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים