השתלה ועיקרות שיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/10/2020 | 06:24 | מאת: אלי

לפי בדיקת ממוחה עלי לעקור את כל השניים מ 13-18 2 רגילות 1 כירורגית 2 שתלים האם לפי הצילומים צריך לבצע ? וכן הרמת סינוס. האם הרמת סינוס כוללת השתלת עצם .או בנוסף להרשמה גם השתלת עצם תודה

שלום אלי, לפי הצילום שצירפת, כנראה צריך את העקירות כולל עקירת השתלים הכושלים. כדאי שלקול שימור המכתשיות אחרי העקירות, כי יתכן ויחסוך צורך בהרמת סינוס בהמשך. לאחר מכן צריך צילום סיטי לדעת מה כמות וגובה העצם הקיימת. בהמת סינוס מוסיפים עצם בחלק התחתון של הסינוס. בברכה, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

14/10/2020 | 19:38 | מאת: אלי

מה הכוונה -" כדאי שלקול שימור המכתשיות אחרי עקירות . תודה

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים