צילום סיטי והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/06/2020 | 20:46 | מאת: שירה

מה אומר צילום סיטי ונותן לכירוג . עומדים להוציא לי שתל וגם אמר שרוצה לבדוק שרק שם הבעיה ולא עשה בעיות בשיניים ליד וצריך עוד שתלים. וחוץ מזה מהוצאת השתל והכל המבנה והכתר לאחר ההוצאה תוך כמה זמן אפשר לעשות שתל חדש מדובר בשתל בשן טוחנת שבמקור עשו הרמת סינוס אם זה משנה ומה הסיבות שקורה כשלון לשן ההגיינה שלי טובה .

שלום שירה צרפי צילום שאוכל להתייחס. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים