בעיה בשן וכאב שמרגישה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/05/2020 | 10:30 | מאת: שירה

השן כואבת אבל לא איפה שהשן אלא למעלה איפה שהעצם או החניכיים מה זה אומר בינתיים נתנו לי למרוח וביקורת אם משתפר ובינתיים ממש לא מה זה אומר איפה הבעיה לדעתך?

שלום שירה, שלחי צילום רנטגן בבקשה. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

04/06/2020 | 23:21 | מאת: שירנ

הצילום במרפאה לא אצלי ויש כאב גם שפותחת את הפה חזק וגם קצת דימום קל למררות מריחת הג'ל האם הסיכוי שיש זיהום בשתל ולא רואים בצילום וצריך שתל חדש הגיוני או שיש טיפול אחר שעדיין אפשרי בחנחכיים ובעצם ועדיין אפדר להציל את השתל במיוחד שבצילום עדיין רואים שהגתל בבדר?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים