דבק לשתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

05/08/2009 | 10:47 | מאת: ed

שלום רב, לפני למעלה משנה סיימתי טיפול בשן קידמית כולל שתל+כתר ההדבקה כל הזמן מבוצעת באופן זמני ומכיוון שכך פעמים השן הדבק לא מחזיק אני מוצאת עצמי בטראומה וחשש שכל הזמן השן תיפול, עקב אכילה, דיבור וכו האם ניתן למצא בפארמים דבק מתאים שאוכל לקחת אותו בנסיעות להדביק למקרה חרום, שם הדבק וחברה יצרנית תודה מראש על מענה

הכתר אמור להיות יציב גם עם דבק זמני. כדאי להוועץ ברופא המבצע. אפשר להשתמש בדבק אחר להדבקה יותר יציבה. רצוי טיפול במרפאה כיון שעודף דבק עלול להזיק. בכל בית מרקחת שונתי קיים דבק זמני לחירום. פחות מומלץ. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים