שתל ו MRI...

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/08/2009 | 10:42 | מאת: דניאל

היי יש לי שתל במקום קדמית עליונה, האם זה אומר שאסור לי לעבור צילומים בסגנון MRI? (טיטניום היא מתכת מתמגנטת עד כמה שידוע לי.. תודה רבה!

עקרונית השתלים כיום עשויים משגשוגת המכילה בכמות קטנה עוד מתכות. לדעתי שתל טיטניום אחד לא אמור להפריע. על השתל מותקן מבנה שלעיתים עשוי מאותה שגשוגת כמו השתל ולעיתים מתכת דוגמאת זהב. עליו כתר חרסינה מאוחה למתכת. יתכן שקיימים בפה עוד מתכות...כתרים, שחזורי אמלגם. תתיעץ עם הרופא המפנה לביצוע MRI. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים