נגישות
נגישות

טיפות אף אחרי הרמת סינוסים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/06/2019 | 17:49 | מאת: רופאי שיניים ומומחה להשתלות

שלום רב. מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אחרי ניתוח בהרדמה מלאה עם עקירות הכנה לשתלים והרמת סינוסים. נראה לי שיש לי אלרגיה ואני מנוזלת. האם אפשר לקחת טיפות סטרונאז שאני לוקחת לעיתים ולא אוטריוין כמו שמייעצים. אני במצוקה. אודה על תשובתך בהקדם האפשרי. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

נזלת אחרי הרמת סינוס עלולה להיות. לא בהכרח אלרגית. סטרנואז הן טיפות אף המכילות סטרואידים. אם קיבלת אותן מרופא מטפל כדאי להתייעץ איתו ואם הרופא המנתח המכיר אותך ויוגע מה נכון להשתמש. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקוםl    

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים