הרמת סינוס פתוחה שנה אחרי

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

25/05/2019 | 16:55 | מאת: עמי

שנה לאחר הרמת סינוס פתוחה עם תוספת עצם ושתל. החל כאב ואדמומית בחניכיים באזור הניתוח. השתל יושב יציב אך הכאב רציף. המיקום נראה בצילום רנטגן. האם יתכן צורך פתיחת אזור הניתוח?

שלום עמי, ראשית לבדוק את החניכיים אם אין דלקת או כיסים. אחר כך אם צריך, לבדוק את השתל ואם הרנטגן תקין לעשות צילום סיטי לעזור באבחון. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקוםl

10/08/2019 | 17:22 | מאת: עמי

השתל והעצם הוצאו לפני חודשיים. בצילום סיטי נראה הדבקות שאריות עצם בתהליך איחוי. החלו כאבים בסינוס וכאבי ראש. המומחה אומר להמתין לזמן איחוי. האם יתכן סינוסיטיס רקמתי?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים