כאבים במפרק הלסת ובאוזניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/02/2019 | 17:57 | מאת: סיגי דן

לפני שלושה חודשים בערך עברתי הרמת סינוס פתוחה עם שתלים שהסתבך (עברתי ניתוח נוסף, היתה דלקת , אישפוזים ועוד). בשבועיים האחרונים אני סובלת מכאבים באוזנים , כשאני לועסת מרגישה כאב עז האוזן עד שלא נשמע קליק אני לא יכולה לדבר או ללעוס. גם כשאני מדברת הלסת ננעלת ואני לא יכולה לדבר עד שהיא משתחררת. בימים האחרונים החלו גם סחרחורות. השאלה האם יש קשר בין המצב הנוכחי לניתוח הרמת סינוס ושתלים?

שלום סיגי דן, הכאבים שאת מתארת נובעים מפרק הלסת. יכול להיות עקב חסר שיניים בחלק האחורי של הלסת העליונה היוצר בעיית איזון של המנשך. כדאי לשקול הכנת סד לילה שיקל את הלחץ על מפרק הלסת. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים