מחסור בעצם בעצם גם בגובה וגם רוחב

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

25/12/2018 | 17:53 | מאת: שיר

מחסור בעצם גם בגובה וגם רוחב בלסת תחתונה וגם בעליונה,מה הדרך הטובה ביותר לעשות שתלים?

שלום שיר, הבדל ניכר בטיפול בין שתי הלסתות. בעליונה אפשר לעשות הרמת סינוס שהיא פעולה יעילה עם אחוזי הצלחה טובים אם נעשית על ידי רופא מיומן. בלסת תחתונה יותר מורכב, צריך בדיקה קלינית ורנטגנית כדי לענות לך. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

שלום שיר, אין דרך אחת שמתאימה להכל. כל מקרה ודרך הטיפול המתאימה לו. בלסת עליונה מקובלת הרמת סינוס בתחתונה הוספת עצם ממקורות שונים לעיבוי הרכס וכן להוספת מימד אנכי. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים