ניתוח הרמת סינוס והרכבת שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

17/09/2018 | 14:01 | מאת: ליליה כצנלסון

אני אמורה לעשות ניתוח הרמת סינוס והרכבת שתלים. מומחה אחד אמר שאני צריכה ניתוח הרמת סינוס סגור והמומחה השני הרמת סינוס פתוח. מה ההבדל בין הניתוחים ומה מומלץ לעשות.תודה

שלום ליליה, הרמת סינוס פתוחה מבוצעת דרך פתח בדופן הסינוס מעל הלסת. הרמת סינוס סגורה מבוצעת דרך הקדח בלסת שאליו מחדירים את השתל עצמו יחד עם התקנת השתל. ההחלטה בהתאם לכמות העצם בלסת , ככל שיש פחות עצם צריך הרמת סינוס פתוחה. להתייחס למקרה שלך צריך לראות צילומי רנטגן וסיטי. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים