ניתוח הרמת סינוס והכנסת שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

23/06/2018 | 11:58 | מאת: דן

ד״ר ראובן שפירא שלום, ביום רביעי האחרון עברתי ניתח הרמת סינוס בשן מספר 26 במהלכה הוכנס ממברנה והשתל לפה. ב-24 השעות הראשונות היה לי מדיי פעם דימום קל מהאף. אחר לאחר מכן הדימום פסק וכעת יש לי ליחה עם דם בעיקר בבוקר וקצת במהלך היום. האם מדובר במשהו תקין?

שלום דן, דמום מהאף לאחר הרמת סינוס אפשרי ויכול להיות. בדרך כלל לא מהווה סימן לבעיה. לעיתים כתוצאה מקרע קטן ברירית, שלא דורש התערבות נוספת וחלף מעצמו. כן גורש מעקב לוודא שהריפוי בכוון תקין. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים