הוצאת שתלים אחרי ניתוח שהשתבש

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/06/2018 | 18:08 | מאת: מוני

ד"ר שפירא שלום מה שלומך לצערי לא קיבלתי התייחסות מזה חודש האם הפורום פעיל ? אם כן אודה להתיחסותך גם לצילום מהיום מהלסת העליונה , השתל שנחשף מעצמו נראה בבירור שהוא לא ממורכז אלא צמוד לצד החיצוני ,אני חשש שאין עובי עצם מספיק מהצד ולמעשה יתכן שמתוכנן לעשות גשר בין שני השתלים הקיצוניים בלבד השאלה היא האם זה יחזיק וכמה זמן במצב זה האם אפשרי והאם מומלץ לשלוף את שני השתלים הקידמיים לעשות הרמת סינוס ואז שתלים מחדש

שלום שוב מוני, אין לי אפשרות להתיייחס בלי לראות צילומים. עדיף בדיקה קלינית מסודרת בכל מרפאה שתמצא לנכון או במרפאות פה ולסת בכל מרכז רפואי. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים