ניתוח הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

18/07/2009 | 13:43 | מאת: רותי

שלום רב עברתי ניתוח הרמת סינוס לפני כחודש, מאז יש לי דלקת שאיננה מתרפאת. כבר פתחו לי שוב, הוציאו העצם וניקו ועדיין יש דלקת. אני מקבל אוגמנטין כבר בפעם השלישית- מה לעשות? תודה

שלום רותי, צריך לבדוק מה הסיבה לדלקת/ זיהום. רק לדלקת לא נוטלים אנטיביוטיקה. האם קיימת הפרשה של מורסה מאתר הניתוח? אם כן, עקרונית צריך לפתוח ולשטוף את הסינוס. בדיקה קלינית נדרשת ליעוץ נוסף או גשי להבדק בפה ולסת. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים