שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

07/07/2009 | 10:14 | מאת: גלית

שלום .יש לי שתל בשן הקדמית ,ובשן לידה כתר ,רופא השיניים שם לי שני כתרים כדי שיהיו דומות ושוות אחת לשנייה ,אך לתדהמתי זאת עם השתל יותר קצרה מלמעלה ,הם לא שוות וכשאני מחייכת רואים את ההבדל ,אמרו לי שככה תמיד זה יוצא ,האומנם ? האם כך זה צריך להיות ? עדיין לא הדביקו לי את הכתר .אודה לך על תשובתך .

שלום גלית, כמות ומיקום העצם מכתיבים את מיקום השתל שקובע את גובה הכתר. להשגת תוצאה אסטתית אידאלית צריך להשלים לפני התקנת השתל את העצם החסרה. כתשובה עקרונית, גם אצלך עדיין אפשר להזיז את השתל יחד עם העצם סביבו ואז הכתרים יראו זהים. קשה, מסובך אבל אפשרי. לתשובה יותר מדוייקת צריך צלומים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים