החלפת תותבת בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

23/08/2017 | 17:20 | מאת: ישי

לפני 3 שנים, כששיניים התנודדות בגלל צרוף של סכרת מבוקרת כדורים, ותרופה לדילול דם, קיבלתי את הייעוץ של רופא שיניים לעשות תותבת עליונה המתבססת על שיניים קדמיות. אני לא מרוצה מאפקטי ואיכות התותבת. אני בן 72. בריאות טובה. בהנחה שאין עצם היכן שהטוחנות, מהי הפרוצדורה שתייעצו לי

שלום ישי, כדי לייעץ לך עליך לצרף צילום. גם כ"שאין עצם" עדיין יש והשאלה כמה ואיפה. החלופות רבות וכוללות שתלים קצרים, שתלים בהטיה כלומר באלכסון, מיקום שתלים לפני ואחרי הסינוס, הרמת סינוס פתוחה/ סגורה ועוד. יש להתאים את הטיפול למיקום וכמות העצם אצלך ולמצב השיניים הקדמיות ולשיניים בלסת התחתונה. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים