שתלים + עקירות בעקבות הזנחה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/08/2017 | 19:53 | מאת: רזי

ערב טוב אתמול הייתי בייעוץ אצל מומחה שיניים [לאחר הזנחה נוראית , כתוצאה מחרדת רופא שיניים. אני זקוקה לעקירות ושתלים. הרופא הציע שתלי בייקון, וציין שבמקביל אזדקק להרמת סינוס סגורה+ השתלת עצם. שאלתי: קראתי באינטרנט ששתלי בייקון באים להחליף הרמת סינוס + השתלת עצם. האמנם??

שלום רזי, עקרונית שתלי ביקון הם קצרים יותר ולכן לעיתים אפשר לוותר על הרמת סינוס. אם תרצי, עליך לשלוח צילומים שאוכל להתייחס למקרה שלך. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים