הרמת סינוס פתוחה והשתלות עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

29/06/2017 | 21:12 | מאת: ניסים

שבוע וחצי לאחר הרמת סינוס פתוחה כשאני מתקופת יוצא לי נוזל צהבהב ומסריח מהנחיר בצד של הניתוח והערבי ראש לא עוברים לי . וגם המון מהעצם יוצא לי לחלל הפה גם אחרי שבוע וחצי . האים זה נורמלי ?

שלום ניסים, יתכן והנוזל המופרש מקורו מהסינוס. לאחר ניתוח הרמת סינוס יש צורך בכיסוי אנטיביוטי מתאים. יתכן צורך לשנות או להוסיף או להחליף לך את הטיפול התרופתי. באם אתה מרגיש ביציאת עצם לפה יש לבדוק שאתר ההשתלה סגור היטב והעצם מכוסה בממברנה מתחת לחניכיים. עליך ליידע את הרופא המנתח ולבוא אליו לבדיקה וטיפול בהתאם לצורך. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים