שאלה בקשר לכתר ומדידות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

18/06/2017 | 15:52 | מאת: מירב

רציתי לשאול תהליך של כתר על שתל האם עושים את כל המדידות כמו בכתר רגיל ומה מן ההמתנה שלוקחמלהגיע כל מדידה למדידה עד שצריך לחזור למרפאה והאם לוקח יותר זמן בגלל שזה שתל?

שלום מירב, יש מספר אפשרויות: הפשוטה: על שתל מבריגים מבנה ועליו לוקחים מידה כמו לשן רגילה. שולחים למעבדה מקבלים לאחר כשבוע כיפת מתכת למדידה, מחזירים אותה למעבדה שם מצפים אותה בחרסינה ולאחר שוב כשבוע מתקבל כתר מוכן אותו מדביקים על המבנה. ישנם כתרים מוברגים ישירות לשתל. זמן הטיפול זהה אך נחשבים יותר איכותיים כי אין דבק מתחת לחניכיים וההתאמה לשתל טובה יותר ולכן אמורים לשרוד יותר. אצלנו במרפאה מכינים את הכתר בסריקה של השיניים בפה המתרפא עם מצלמה במקום מידות עם חומרים דמויי פלסטלינה, והכתר מתוכנן במחשב ונעשה בו זמנית בחריטה מחרסינה במרפאה ללא מתכת כלל תוך כשעה והמתרפא מקבל את הכתר באותו יום בלי צורך לבוא למדידות נוספות בהתאמה מירבית. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים