להימנע מהרמת סינוס - מה הדרכים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

24/03/2017 | 23:19 | מאת: קרן

שלום , כדי להימנע מהרמת סינוס שכרוך בסיכונים רבים , ניסתי לברר אם יש פתרון אחר , שמעתי על שתלים קצרים , השתלת מספר שתלים במקום אחד האם אתה מכיר פתרונות שיאפשרו להימנע מהרמת סינוס , אני צריכה לעשות שתל בשן טוחנת עליונה ודוחה ודוחה רק בגלל תהליך הרמת הסינוס .. חייבת למצוא פתרון ( גשר או תותבת לא בא בחשבון)

שלום קרן, ראשית, ניתוח הרמת סינוס הנעשה נכון בידי רופא מנתח מיומן אינו כרוך בסיכונים רבים כל כך. שנית, לשאלתך, כן אני מכיר, חלופות שונות להרמת סינוס, לכל אחת יתרונות וחסרונות שלא כאן המקום לפרטם. אם מראש אינך מעוניינת בגשר או תותבת, הפתרון היחידי האפשרי הוא כירורגי. קיימות דרכים שונות ורבות לביצוע הרמת סינוס, חלקן אפילו בגישה זעיר פולשנית, כלומר סוג של ניתוח ממש מצומצם עם מינימום חדירה לנפח הסינוס. עם החלמה פשוטה ומהירה יחסית. אפשר להימנע מהרמת סינוס כלל בדרכים שונות אך זאת בתנאי וקיימת עצם במקום המיועד להשתלה בגובה של לפחות 6 מ"מ. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים