החלמה לאחר עקירת שן בפה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

16/03/2017 | 19:58 | מאת: אדוה

רציתי לשאול אמורים לעקור לי שבוע הבא בשעות הערב המוקדמות שן האם אפשר למחרת ללכת כבר לעבודה במידה ולא יהיו כאבים נוראים או שלא כדאי/ מומלץ ועדיף 24 שעות לנוח למרות שהעבודה שלי איננה פיזית? ובאופן כללי צריכה עוד טיפול שייעשה אחרי העקירה אחרי כמה זמן אפשר כבר לעשות טיפולים מרגע העקירה?

שלום אדוה, באם אין בעיה מיוחדת אפשר ללכת למחרת לעבודה כרגיל. להימנע מחשיפה לשמש ומפעילות גופנית מאומצת. אפשר להמשיך לטפל בשיניים אחרות כשבוע לאחר העקירה. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים