הרמת סינוס זעיר פולשנית

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/03/2017 | 23:09 | מאת: רננה

האם תוכלו בבקשה להסביר לי מהי השיטה הזו, למי מתאימה והיכן ניתן לבצע אותה ?

שלום רננה, הרמת סינוס זעיר פולשנית היא אחת מהדרכים בהן מבוצעת הרמת סינוס. הכוונה שהניתוח הוא מינימלי, זמן הטיפול יותר קצר והטראומה לרקמה קטנה יותר. השתלת העצם לסינוס מתבצעת דרך הקדח לשתל באמצעות החדרת בלון המרים את רקמת הסינוס, או דרך השתל עצמו בשתל יעודי לכך הנקרא I-RASE. השיטה מתאימה למטופל שיש לו לפחות 4 מ"מ של עצם מתחת לרצפת הסינוס. ניתנת לביצוע אצלנו או בכל מרפאה אחרת בה הרופא מיומן בשיטות אלו. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים