האם צריך ניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/01/2017 | 17:31 | מאת: לילך

רציתי לדעת מה הסיכוי שצריך הארכת כותרת גם בכתר חרסינה. כי כרגע מעריכים שכתר חרסינה כן אפשר אבל יכול להיות שגם לכתר חרסינה יתברר שאין מקום וצריך הארכת כותרת למרות הערכה שכן יש מספיק אבל יכול להיות שאחרי שבסיס החרסינה יגיע יראו משהו אחרת במיוחד שהכתר הזמני ממש קטן ודק ונפל כבר ולא נוח ולוחץ ומרגישה קצת לא מתאים למרות שממש עשו את כל ההתאמות והשינויים האפשריים ואי אפשר לעשות אחרת , וגם אם זה לא נוח ונופל האם לכתר הרגיל מחרסינה יש סיכוי להיות יציב יותר או שאם זה נפל ולא מרגיש בנוח גם הקבוע יהיה בעיה איתו. וחוץ מזה הבנתי שלכתר כזה צריך פחות מקום כי אין מתכת האם זה נכון והמקום בהרבה פחות צריך מכתר מתכת האם זה נכון ואם כן כמה צריך לכתר חרסינה לעומת כתר מתכת? וחוץ מזה יש איזשוהו הבדל בפעולות של כתר חרסינה , גם עושים אחרי שמגיע חלק מדידה וצילום ובדיקה וכל זה , והאם יכול להיות שמשהו ישתבש במהלך המדידות בגלל הגובה של המקום?

שלום לילך, המון שאלות שלא ממש מסבירות את בעייתך. עקרונית, כתר מחרסינה מלאה או זירקוניה דורשים הכנה ופינוי מקום כמעט כמו כתר חרסינה מאוחה למתכת. כתר חרסינה אמור להיות מתאים ומדויק יותר מהכתר הזמני שהוכן במרפאה. אם המידות נלקחות בצורה דיגיטלית, כלומר עם מצלמה ולא עם חומרי מטבע בעזרת כפות, הכתר עוד יותר מדויק. על הצורך הניתוח הארכת כותרת יש להחליט לפני לקיחת המידות והכנת הכתר. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים