השתלת עצם בהזרקה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/07/2009 | 18:13 | מאת: מנחם

שמעתי שיש טכנולגיה חדשה של הזרקת חומר שמתקשה למבנה של עצם. האם זה נכון? איפה ניתן לקבל פרטים בנושא

שלום מנחם, אין חומר נוזלי שיודע להפוך לעצם. הכי קרוב למה שאתה שואל זה הזרקת תאי אב, שיכולים להילקח מחבל הטבור של ילודים.יכול להיות בשימוש במקרי קצה של חסר עצם דרמטי במקרים מאד מיוחדים בבית חולים. לא בשימוש ברפואת שיניים במרפאות רגילות. מה שכן אפשרי במרפאה הוא שימוש בטסיות (טרומבוציטים) שעוזרים ומשתתפים בתהליך יצירת רקמת חניכיים ועצם חדשה. נקרא PRP. על כך תוכל לקרוא באתר שלי שכתובתו בהמשך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים