תסמינים של דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/03/2018 | 21:38 | מאת: בשם

אני בת 27 ללא מחלות רקע, לא מעשנת ולא בהריון. לפני כשנתיים התחילה לי דלקת בשתן, רופאת המשפחה רשמה לי זינט וכעבור יומיים הרגשתי מעולה. חצי שנה לאחר מכן הופיעה לי שוב הבעיה, קיבלתי שוב את אותה האנטיביוטיקה(ראוי לציין כי לא נלקחה תרבית לצערי). אחרי מס' ימים חשתי הקלה אך מאז המצב לא אותו דבר. יש לי תסמינים של דלקת בשתן (שורף תמידית בעת התפנות לשירותים,קיום יחסי מין וספורט, כאבי בטן תחתונה,תכיפות במתן שתן וחוסר יכולת להתאפק,נפח השתן קטן מאוד ביחס לפעם, אין דם בשתן). מבדיקות שנעשו פעמים רבות במהלך השנתיים האחרונות – כולן יצאו תקינות: בדיקות שתן ותרביות, בדיקות דם, אולטרסאונד בטן ושלפוחית, בדיקות גניקולוגיות, בדיקת STD(גם בן זוגי נבדק ויצא תקין). הלכתי למס' מומחים, אורולוגים ואורוגניקולוגים שנתנו לי תרופות כמו: ציפרודקס,טריביד(ofloxacin),אלאטרולט, טוביאז, ספזמקס, סדורל וכדורי סודיום בי קרבונט. אף אחד מהם לא עזר ואף לא הקל על מצבי. במקביל ניסיתי גם כ- 10 טיפולים של דיקור סיני אך ללא שינוי במצבי. בנוסף נסיונות של שתיה מרובה ככל האפשר, חליטות פטרוזיליה,חמוציות ומה לא...שום דבר לא הועיל. אני לא יודעת איך להמשיך מכאן, איכות החיים שלי נפגעה משמעותית ואני כבר לא זוכרת מה זה להרגיש בריאה. אשמח להמלצות שאולי יוכלו לעזור לי. תודה רבה

יש טיפולי שטיפה של כיס השתן שמסייעים ולעיתים ניפוח כיס השתן בעזרת ציסטוסקופיה מסייע

מנהלי פורום אורולוגיה