יעוץ בנושא תחושת הכאב שלי...................

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/10/2016 | 19:49 | מאת: מאור

בן 17 וחצי ברקע: 1.גסטריטיס חריף+נוכחות חיידק-נקסיום 40 מג*2. 2. GOUT-התקפים מוגברים-בדיקת דם רגועה(7.95UA)-מטופל בקולכצין 0.5*2+ אלוריל 300*2+מטוטריקסט 15מג(זריקה שבועית). 3. אטריטיס כרוני-מטופל בטיפול של GOUT. 4.ספונדליטיס-טיפול של הGOUT מרכז את טיפול בדלקת הפרקים. אני במעקב אצל גסטרו בשל הגסטריטיס. אני במעקב ראומטולוגי בשל השלוב של דלקת פרקים. זמן רב של מחלות ויראליות חוזרות חולף לאחר טיפול בצינון ושיעול ולאחר שבוע שוב פעם חולה במחלה ויראלית-שוב מטפלים. שאלתי מה הסבר לכך? כבר אין לי פנים מרוב בושה להתייצב שוב ושוב אצל רופאה המטפלת שלי בשל פניות רבות (וחובה מעקב אצלי נאמר על ידי הרופאה שלי). בדיקות דם ללא סטיות,למעט חומצת אורית-7.95(ירד מ12.9),שומנים בהדם+כלוסטורול גבוהה-לא מטופל,לימפוציטים נמוכים מעט-17. האם סביר לומר שהמערכת חיסונית שלי ירודה? וכיצד אפשר לחזק אותה???

18/10/2016 | 09:21 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום מאור עצם היותך חולה גאוט ומטופל במטוטרקסט מעיד על דיכוי של מערכת החיסון ומכאן נטייה לזיהומים, עדיין, ניתן לבדוק האם ברקע הינך סובל ממחלות של מערכת החיסון שאותן מבצע מומחה אימונולוג, לכן מומלץ שתפנה אליו והוא יחליט האם ישנה אינדיקציה במקרה שלך לביצוע הבדיקות הללו. מיותר לציין כי מומלץ שתבצע חיסון נגד שפעת עונתית בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)