חיתוך שריר הטבעוני והלע לשחרור הלחץ.המובגר לושט העליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/01/2020 | 15:20 | מאת: דנה

שלום יש לי לחץ מוגבר לפי מנומטריה לושט העליונה האם חיתוך השרירי הטבעוני והלע יכולים לעזור או שצריך פג סובלת מרזון נוראי ומהתיבשות מתקשה לשתות מספיק מים מיובשת בכל הגוף יש לי פיסורה צריבה בוולווה בשל כך אף יבש מדמם עין יבשה אין לי רוק בפה אין לי מספיק שתן יש לי גם עצירות כרונית לוקחת נורמלקס שגורם לדלשולים ומוציא גם את המים יש לי קשיי בליעה כאבי תופת בקיבה בושו שמקרין לגב יש לי בעיות הליכה שווי משקל יתכן פרקינזון חרדה ודכאון מהסבל הרב מתקשה לישון בלילה יחד עם מירו ולוריבן בשל הרפלוקס יש לי לחץ וכאבים ומלאות גם בשכיבה אין לי חיים אנא עצתכם שיניי כואבות בכלל שאין לי רוק בפה

הניתוח הוא הטיפול הטוב ביותר לחולים המתאימים. ישנן אלטרנטיבות, אומנם פחות יעילות, למטופלים עם תחלואה גבוהה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה