אי ספיגה של שומנים תת תזונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/10/2019 | 15:40 | מאת: אביטל

שלום דר לפני 4.5 שנים ירדתי 33 קג ללא כוונה ומאז ירדתי עוד הגעתי ל 47 קג מה זה יכןל להיות מתקשה לאכול לשתות זה גורם לי לכאבי תופת בושט מקרין לגב הבדיקות שעשיתי גסטרו קולונ ס סי.טי. אולטראסאונד תקינות יש עצירות חמורה חרדה ודכאון מהמצב מהכאבים מהתת תזונה נחלשתי אני צולעת ויש בעיות שווי משקל בבדיקות אולי פרקינזון יתכן שזה גרם במשך שנים לבעיות עיכול יש לי גם בעיות בליעה לקראת הערב יש לי כאבים במעיים היציאות לא טובות יחד עם נורמלקס קבלתי מההרזיה צניחת רקטום חלקית פיסורה העור התייבש יתכן פגיעה ניורולוגית שפגעה במערכת העיכול בצורה כה קשה אין לי חיים בערך כל יומיים יש כאבים חזקים סותריי חומצה לא עוזרים יש רפלוקס לושט העליונה הבטן אחרי שתית נוזל מרעישה כמו מפל מים יתכן שיש בעיה במעי הדק לזה לא עשו לי בדיקה יד גזים לא נעימים אין לי חיים מהסבל הזה בקושי יכולה לאכול כמה דברים מתקשה ללכת לבדיקות בשל חולשה כאבים

נשמע כי בעייתך מורכבת מדי לאבחון בפורום לפנות להמשך בירור גסטרואנטולוגי מסודר לשלול צליאק, מחלות מעי דלקתיות, אי ספיקת לבלב ועוד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה