פגיעה באיזור הברך, נפיחות ושטף דם בקרסול

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/07/2016 | 16:32 | מאת: ישי

במהלך משחק כדורגל לפני כשבוע קיבלתי מכה חזק מתחת לברך, הכאב מורגש בעיקר במהלך דריכה על הרגל. ביום ראשון הייתי בלין ולאחר צילום הרופא החליט שמדובר בחבלה בלבד. אתמול שמתי לב שנוצרה נפיחות בקרסול ושטף דם בחלק הפנימי מתחת לעצם. מצורפת תמונה: http://i.imgur.com/pR6QbnR.jpg האם זהו מצב נורמאלי / יש דרך להוריד את הנפיחות?

20/08/2016 | 07:26 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

נפיחות לאחר חבלה מתרחשת לרוב משתי סיבות, הראשונה עקב פציעה פנימית ודימום פנימי ברקמות הרכות והשניה עקב נפיחות של הקרנות עצמן. הטיפול מורכב מארבעה חלקים 1. מנוחה 2. קירור מקומי 3. חבישה אלסטית. 4. הרמת הרגל כמובן שיש צורך להבדק על ידי רופא ד''ר איתמר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך