אימוני משקולות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/10/2013 | 16:39 | מאת: אורי

שלום, אני בו 14 וחצי, משחק כדורסל, בגובה 1.74 ושוקל 54 קג. מאמן הכושר שלי אמר לי להרים בכל יד משקולת של 5 קג ולעשות תרגילים בהליכה קפיצה וישיבה. רציתי לדעת, האם זה יכול לפגוע בגבעה ואם זה בריא בגיל כלכל

31/10/2013 | 21:23 | מאת: ד"ר אברהם כץ

עד גיל 17 , שבו הגוף מפסיק לגדול , מומלץ בצורה חד משמעית לא להתאמן עם משקולות . יש לעשות תרגילים רק מול משקל גוף , למשל שכיבות סמיכה , כפיפות בטן וכו על מנת שתדע עד מתי "תגדל" כדאי לעשות צילום כף יד ולהתחיץ עם אןרטופד ילדים המשך להתאמן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך