אנמיה וספינינג

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

20/01/2013 | 21:36 | מאת: גלי

שלום ד"ר אני בת 33, בריאה, שמתי לב שאינני מסוגלת פשוט להשתתף בשיעורי ספינינג. ניסיתי בשנים האחרונות להיכנס לשיעורים, אך כל שיעור היה כל כך סיוטי וקשה עבורי כך שאו שהייתי מפסיקה באמצע או מבצעת את המינימום ומתחת למינימום הנדרש לשיעור של מתחילים (ובשיעור אחד פשוט כמעט התעלפתי). תוך רבע שעה אני מרגישה חולשה, קושי לנשום, הרגליים לא זזות פשוט ולהרים את הגוף מעל לאופניים זה בלתי אפשרי עבורי. אני לא אדם שמתאמן בקביעות, זה בא אצלי בתקופות, אך בתקופות שאני כן פעילה אני משתתפת בשיעורי זומבה ואירובי או עולה על הליכון/אפלטיקל ולא מרגישה כלל את התחושות שיש לי בספינינג. בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה יצאה אנמיה קלה על רקע חוסר בברזל (הרופאה אמרה שהיא אפילו לא קוראת לזה אנמיה לבחורי בגילי). האם יש קשר בין זה לקושי האדיר שאני חווה בספינינג? מדוע אני לא מצליחה לעסוק בפעילות הזאת ובפעילויות אירוביות אחרות כן?

21/01/2013 | 22:24 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אכן , אין קשר בין האנמיה הקלה ,לדבריך , והקושי בשיעורי ספינינג האם עשית בדיקת לב במאמץ? ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך