כאבים במפשעה צד ימין בלבד

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/05/2011 | 16:19 | מאת: אייל

שלום לאחרונה,מאז כשלושה שבועות אני חש בכאב מסויים באזור המפשעה רק בצד ימין.הכאב לא גבר מחד אך לא דעך מאידך. מידע רלוונטי עלי: אני כבן-50,עוסק שנים רבות בספורט מסוג: אירובי כ- 6 פעמים בשבוע.(רכיבה על אופניים,שחייה,ריצה קלה,והליכה)כמו כן מתאמן עם משקולות קלים בחדר הכושר.גובהי 190 ס"מ. מקלי כ- 93 ק"ג. בד"כ בריא,ולא סובל ממחלות כלשהן.רופא המשפחה סבור שמדובר ב: מתיחת שריר או גיד.וייעץ לי מנוחה מולטת למשך כשבוע,והנה שבוע חלף אך הכאב טרם.כמו כן רשם לי כדורים מסוג:etoricoxib 60 mgבהם טרם השתמשתי. מה דעתך? ומה הינך מייעץ לי? בברכה, אייל

07/05/2011 | 21:25 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הטיפול ל "מתיחת שריר או גיד " הוא אכן מנוחה ולעיתים יש צורך ביותר משבוע ימים הכדורים יטפלו בגירוי הדלקתי במקום ויפחיתו את הכאב במידה ואין הטבה , יש לפנות שוב לבדיקה לשלול סיבות אחרות לכאב ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך