כף רגל משנה צבע לסגול ברגע שאני עומד

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

01/08/2019 | 19:38 | מאת: דניאל

היי , ביום שני עברתי ארתרוסקופיה של הברך שבמהלכה בוצע טיפול במיקרו שברים בעקבות סחוס קרוע ובנוסף הטרייה של במיניסקוס. חשוב לציין שלאחר הפציעה בברך כתוצאה מהטראומה ( סיבבתי את הברך באופן רציני) התגלה קריש דם בשריר התאומים . לאחר הניתוח חזרתי לקחת מדללי דם (קסרלטו 20 מג) . ברגע שאני קם משכיבה עם רגל מורמת , הרגל (בעיקר כף הרגל) משנה תוך דקה את צבעה לכחול סגול באופן קיצוני . חשוב לציין שכאשר אני חוזר לשכיבה עם רגל מורמת הרגל חוזרת לצבע הנורמלי גם די מהר, ובאזור הניתוח אין שינוי צבע בולט. אשמח להתייחסות, תודה.

02/08/2019 | 05:56 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב שינויי צבע בכף הרגל בהחלט יכולים לנבוע מטרואמה/ניתוח לגפה. ברוב המיקרים זה חולף לאחר מספר חודשים. במידה ויש כאבים, אודם, נפיחות דרמטית מומלץ לפנות לרופא המנתח.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך