עובד עצות !

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/12/2015 | 01:47 | מאת: דודו

אני כבר 3 חודש בצרה הזאת קוראים לי בן 26 פעיל מינית שרף לי מאוד במתן שתן נתנו לי זריקת לשריר הישבן ו 4 כדורים נגד גנורייה וכלמדיה מחשש למחלת מין בבדיקת שתן נמצא דם בשתן וזיהום כולשהו עשו אולטרסאונד של הכליות שהיה תקין יש לציין שכל זה היה בחדר מיון באמריקה פה אני נמצא אחרי המיון הלכתי לאורולוג לבדוק תערמונית אחרי בדיקה רקטלית הוא אמר שהוא לא רואה כלום שמרשים אותואחרי עוד ביקור שהסימפטומים של שריפה בשתן ורגישות באשכים(זה הסימפטומים שהיו לי באותו זמן לפניי חודש ) לא חלפה הוא נתן לי אנטביוטיקה ל30 יום(דוקסילין) שלא עזרה בכלום חוץ מלעשות לי כאב בטן שראיתי שהאורולוג הזה לא עושה תעבודה שלו כמו שצריך הלכתי לאורולוג אחר שלקח לי שתן בבדיקת סטייק שראה שיש לי דם בשתן וזיהום המליץ לעשות ct של כליות ותרביות שתן ונתן לי עוד אנטיביוטיקה גדולת טווח לעוד 14 יום בשם levofoxacin שלחתי תשתן לתרבית אחרי יומיים אמרו לי שכלום לא גדל בשתן אני כבר מתוסכל ולא יודע מה קורה לי בגוף עשיתי בדיקת std וHIV שיצאה נקיה, עשיתי ct לכל האיזור התחתון שיצאה נקיה לא אבנים בכליות לא שום דבר, הסימפטומים נכון לעכשיו הם:קושי במתן שתן זה אומר שאני צריך ממש ללחוץ כדי שיצא השתן וגם אז הוא יוצא בכמות קטנה למעט בבוקר כאבים בגב תחתון כבר 3 שבועות שורף לפעמיים במתן שתן כאב חד בבטן תחתונה כשאני לוחץ על איזור הבטן התחתונה(השלפוחית) אני מרגיש כאב חד שהולך לתוך הישבן אני חושב שזה כאב מהערמונית שמשליח על כל האיזור הזה בנוסף יש לי כאבים במפשעה ובלוטות לימפה נפוחות במפשעה כבר שבוע וחצי, נכון לעכשיו אני לוקח את ה levofloxacin כבר שבועים עדין ממש כואב לי בבטן התחתונה ומרגיש את הכאבים החדים בתוך הישבין שאני לוחץ על הבטן כאב גב תחתון. 2(כל זה היה נכון ללפני שבועים)...עכשיו הסימפטומים שיש לי הם קשיחות בכל שרירי האגן כולל באיזור היריכיים, כאב גב תחתון שלא עוזב,כאבים בכל מפרקי האגן, צריבה במתן שתן במיוחד בבוקר, צריבה אחרי גמירה ,רגישות באשכים שאני נוגע בהם (ללא נפיחות), גירוד ואדמומיות בפי הטבעת שבא והולך כל שבוע, נפיחות במפשעה ובלוטות לימפה נפוחות בשני צדי המפשעה וגם בירכיים הפנימיות הקרובות למפשעה, הוספתי בדיקת אולטרסונד אשכים שיצאה תקינה חוץ מציסטה בהיפדידמיס עשיתי עוד תרבית שתן שיצאה תקינה, עכשיו התנקתי מאנטיביוטיקה ועשיתי שוב בדיקות std שהתוצאות יגיעו עוד שבוע יש לציין שכבר עשיתי בדיקות אילו שיצאו תקינות וגם אם היה לי אחת מהמחלות האילו אחרי כל סוגי האנטיביוטקות שטיפלתי אתם הסימפטומים היו אמורים לעבוד אחות אחת חושבת שזה אולי trichomoniasis וזה הסיבה שהאנטיביוטיקות שלקחתי לא עזרו אני באמת עובד עצות ולא יודע כמה מה לעשות אני לא מצליח לישון בלילה ומתהפך בשינה כי הכאבים בשרירי והמפרקי האגן והירכיים לא נותנים לי מנוח כל עזרה תתקבל בברכה אני הכי מתוסכל מזה שלא מוצאים את המחולל יש לציין שיש לי הרפס 1,מבקש לשמוע מה אתה חושב הייתי אצל כל כך הרבה מומחים השאלה שלי מה יכול לגרום לנפיחות לימפה במפשעה ורגישות באשכים שהוא לא std ? או שזה אולי std שלא טופל ? וזה התוצאה ?

שלום דודו, ממשיך לך להמשיך ברור בעזרת רופא פנימאי מקומי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות