מה לבדוק קצת חושש דוקטור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/10/2020 | 21:11 | מאת: מאור

שלום אני בן 29 ללא מחלות רקע במשקל תקין ספורטאי. בחודש האחרון אני סובל מכאבי ראש לוחצים רוב הזמן. ומתחושה של חולשה ועייפות יותר מהרגיל וקצת חוסר מיקוד. אבל שנכנס לישון לא ישן יותר שעות מעבר לזה אין סימפטומים נוספים. בגיל 20 חליתי במחלת הנשיקה,עכשיו עשו לי בדיקת קורונה ואיידס שיצאו שליליות הכול בסדר. עשו לי בדיקות דם ושתן מקיפות :כימיה, מאגרי ברזל, בלוטת תריס ,הורמונים ,סוכר והכול יצא תקין חוץ מקריאטנין שעמד על 1.3. אני לא יודע לאיזה כיוון בעצמי לכוון את הרופאים ומה הם אמורים לבדוק האם זה מסוכן אני חושש שלחו אותי לMRI ראש כי קצת כואב גם אחרי פעילות גופנית. תודה.

שלום מאור, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת משפחה או רופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות