זיהומים מטיפול אצל מניקיוריסטיטת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/11/2017 | 18:39 | מאת: הדבקה ממניקיאור

שלום! בת 40 בחודשים האחרונים בשל כאבי בטן תחתון חזק וכאבי שרירים החלו בבדיקות נרחבות כל מדדי הדלקת והזיהום בדם יצאו שליללים , פרט לבדיקת צואה לקלפרוטקטין שיצאה גבוהה וחיובית. החלפתי מניקיוריסטית בחודשים האחרונם ושמתי לב שהיא לא מחטא את הכלים שהיא משתמשת , היא פצעה אותי כמה פעמים וירד לי דם, האם דלקת במעי יכולה להיגרם מזיהום של כלים לא מחוטאים אלו מחלות ניתן לקבל ממקרה כזה, בדיקת HIV תקינה, בדיקת CMV ו EBV תקינה הרפס תקין הפטיטיס B ו C תקין. יש משהו שניתן לעשות לאחר מעשה אודה מאד לתשובתך אני בלחץ מאד גדול.

שלום, 'קלפרוטקטין' הוא סמן של מחלת מעי דלקתית שאיננה נחשבת כזיהומית (דהיינו, שאיננה נגרמת ע"י 'מיקרוב' כלשהו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות