טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/12/2014 | 12:25 | מאת: דנה

מדוע אומרים שזריקת בוטוקס לשרירי החיך היא הפיתרון היחידי למיוקולונוס בחך?

04/01/2015 | 08:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דנה כשיש תופעת מיוקלונוס יש צורך לבצע ברור כולל MRI מח לשלול מקור מרכזי למיוקלונוס אם כי זה מאד מאד נדיר. באשר לטיפול. יש עוד גורמים היכולים למזער המטרד כולל טכניקות קוגניטיביות וטכניקות הרפיה בשיטת סוגסטיה. הדבר עוזר לא רק להקלת התגובה אלא גם להורדת עוצמת ההתכווצויות השריריות כפי שבמיגרנה הרפיה וטיפול קוגניטיבי מונעים התקפים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)