טיפול טבעי במחלת מנייר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/10/2013 | 10:47 | מאת: נטלי

שלום רב, אני מאובחנת מחלת מנייר מזה כשלוש שנים, וחווה התקפים בתדירות משתנה ועוצמה משתנה. כעת אני בהריון ולא מטופלת בטיפול תרופתי כלשהו. שאלתי היא, האם טיפול בתוספים vertigoheel או di-vertigo עשויים להועיל בהתקפים של מחלת מנייר, והאם ניתן להשתמש בהם במהלך ההריון. תודה רבה.

11/10/2013 | 11:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נטלי ורטיגוהיל הנה תרופה מתחום ההומאופתיה שלדעתי לא יכולה להזיק. כדאי להתייעץ עם מומחים לתחום זה אשר מבינים יותר ממני בתרופות אלה. אני יודע שבהריון לעיתים כשיש בצקות ברגליים נותנים משתנים מתונים כמו דיזותיאזיד. תרופה זו ידועה כיעילה למניעת התקפי מנייר עקב הפחתת לחץ בנוזלי האוזן הפנימית המהווה מקור להתקפי המחלה. לכן אם הגניקולוג שלך מאשר טיפול ע"י תרופה זו שניתן לקבל במינון של כדור ליום תוך מעקב מעבדתי של אשלגן ונתרן בדם, לדעתי עשוי למנוע התקפי המחלה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)