כמו דפיקות לב באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/06/2013 | 19:37 | מאת: דוב

שלום. מזה כששה ימים שאני מרגיש או שומע (אין לי מושג להבחין) לעיתים די תכופות אחת לכמה שעות למשך כמה דק' כמין דפיקות לב באוזן. מיותר לציין שזה די מעצבן עד כדי כך שאני לא יכול לשמוע אנשים. היום הרגשתי שהאוזן שלי סתומה וגם קצת כאב. יש לציין שזה רק באוזן אחת. יש לציין שאני סובל מילדות מהפרעות תנועה ומתנועות בלתי רצוניות בפנים ובצוואר, אך זו פעם ראשונה שאני מרגיש את התחושה הזאת באוזן. היום היתי אצל רופא משפחה שלא ממש התייחס, ייתכן ואני קצת הפיכונדר. מה עלי לעשות ? אני כבר מתבייש לדרוש אצל הרופאים. תודה רבה !

12/06/2013 | 08:13 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דוב מקור התחושה מכלי דם בין אם זה שינויים בלחץ דם ובין אם כלי דם מסויים מעט מוצר. יש לבדוק דופלר של עורקי הצוואר. אם התופעה חד צדדית יש גם לבדוק האוזן תחת מקרוסקופ התופעה שכיחה ובד"כ לא מדאיגה. אך יש לעבור ברור בברכה ד"ר בן דוד

12/06/2013 | 23:47 | מאת: זוהר

אני סובלת בדיוק מאותה בעיה..אם תרצה לשוחח זהו המייל שלי [email protected]

13/10/2013 | 21:54 | מאת: 123

שלום גם לי יש את זה איך מטפלים בבעיה?

22/11/2014 | 20:32 | מאת: אורי

יש לי את זה בשתי אוזניים.. פועם ביחד עם הדופק. .. עשיתי דופלר ובדיקת שמיעה ואפילו MRI ,,, לא מצאו כלום .. עכשיו רוצים ct אנגיו ... מיואש לגמרי מקווה שלא ימצאו איזה גידול חס וחלילה ..

30/11/2015 | 15:30 | מאת: מוטרדת

התחלתי לשמוע את רעשי דפיקות הלב האלו במיוחד בשעות הערב כששקט כבר בבית ואני מניחה את הראש במצב שכיבה רעשים מעצבנים ולא נעימים במיוחד כשאני רגישה לרעשים אלו מפריעים את שנתי קבעתי תור לאף אוזן גרון עפ שהרופאה שביקרתי אצלה לא התייחסה יותר מדיי לעניין אמרה שהיא לא רואה כלום האמת כבר חוששת שהערב מתקרב מישהו יודע מה מצפה לי עוד בהמשך והאם זה יעבור מתישהו ?

05/03/2018 | 03:54 | מאת: טינטוןן

לי גם יש בדיוק כמו שכתבת ואשכרה אני בהלם שיש עוד אנשים חשבתי שאני משוגעת..מישהו הצליח לברר מה יכול לעזור??

28/07/2017 | 12:04 | מאת: מיכל זוארץ

שמיעה בלתי פוסקת של פעימות לב באוזן שמאל ...מה עושים?

13/09/2017 | 00:06 | מאת: ניצה

האם אכילת גלוטן קשורה בדרך זו או אחרת לתחושת הדופק באוזן?

26/01/2018 | 00:50 | מאת: איתי

עדיין שומעת? [email protected]

15/11/2017 | 06:19 | מאת: Sagigal88

גם לי יש את זה אבל עם זה מלא תופעות כאב צוואר כאב ראש כאב עצבי בראש כאב מפרקים כאב מאחורי העוזניים בא הולך דפוקות פעם אוזן שמאל פעם ימין חלש חזק כל פעם אחרת. רופאים אמרו זה יכול עם בנדם החליף תרופות בזמן אחרון או צופעות של כדור שלקחת או הפסקת והוא אמר שזה בעיה עצבית עשיתי הכל מ.ר.י סי.טי אקו לב, מאמץ, אולטרסאוד, צילומים, מיפוי עצמות, בדיקןת דם, גסטרו מפה ומוטןסיק כי ישאר איך שדופק יש בטן מתנפחת . אני התחלתי לשתות ציפראלקס, או אסטו או דבר הכל נעלם לי אחרי שבועיים הכל. אחרי זה אמרתי יפסיק שתיתי חודשיים הפסקתי בפעם אחד הכל חזר אחרי 3 יום כדור ירד מהגוף. אז רוב הדברים שיש לנו זה בגלל חרדה לחץ נפשי, רגשי חוסר שינה, כל זה בא כי בבדיקות אצל רןב הכל בריאה אבל מרגיש ממש גרוע וזה כדור חלש חלש חצי מדינה יושבת אליו . והוא לא נרקוטי לא מרדים לא עושה לגוף כלום אבל החיים שונים

19/03/2018 | 13:20 | מאת: צמר גפן טבול בשמן תינוקות

כבר לילה שני שהתופעה המוזרה הזו מציקה לי בזמן ששוכבת במיטה ורוצה להירדם. בפעם הראשונה - שלשום, מקלחת חמה עזרה. פעם שנייה - אתמול, שמתי בתוך האוזן צמר גפן ספוג בשמן תינוקות כמו ששמים אטם אוזניים. זה עזר. הקלה גדולה. אבל אני מרגישה שמשהו לא תקין. שמחה לדעת שאני לא לבד בעולם האוזניים המתופפות והדופקות.

23/09/2018 | 01:45 | מאת: שון

אני בן 48 גם אני כרגע סובל מדפיקות לב באוזן שמאל...פעם אחרונה שזה קרה לי זה היה לפני יותר מחצי שנה...התחלתי לקחת לאחרונה תרופות מצמחים לבעית פרוסטטה לא יודע אם קשור

22/11/2018 | 03:09 | מאת: טל

גם לי יש כזה אך זה לאחר ניתוח לתיקון עור התוף שעברתי באוזן. האוזן עדיין מלאה בהפרשות של דם וכו וכנראה לכן זה קורה לי

03/12/2018 | 13:41 | מאת: הראל

למה עשיתה ניתוח לתיקון עור הטוף והאם זה עוזר ?

02/01/2019 | 22:18 | מאת: שירה

מזה כשנה פעימות וזרם באוזן שמאל. לעיתים נרדמות הלחי וחצי מהשפה השמאלית

11/01/2019 | 19:20 | מאת: שירוש

האם לקיחת ציפרלקס תסייע בטנטון פועם? כל הבדיקות תקינות

24/08/2023 | 11:34 | מאת: גם אני

יש לי את זה כבר כמה חודשים.. אני מרגישה שאני משתגעת עשיתי בדיקת שמיעה ויצא תקין, רופאה אמרה לי שזה נובע מניקוי יתר של האוזניים וכדאי לי לנקות רק פעם בשבוע. התחושה באוזן לא נעימה אבל אני בכל זאת ממשיכה לנקות רק פעם בשבוע, והדופק עדיין משגע אותי. הכי גרוע כשכלב נובח בשכונה יחסית רחוק והדפיקות הכי חזקות.

21/11/2023 | 21:54 | מאת: עדן

היי אז אשמח לדעת האם מישהו מצא פתרון כלשהו לזה? זה מטריף!

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)